skip to content
NIEUWS

Bestuurder moet werk maken van brandveiligheid
Zorgbestuurders moeten meer sturing geven op het terrein van brandveiligheid. Dat stelt minister Schippers van Volksgezondheid in een reactie op het rapport 'Brandveiligheid van zorginstellingen' van de samenwerkende rijksinspecties.

Installeer de
HELP! - app

Alarmeer direct via deze app 112 en hulpverleners bij je in de buurt.
Registreer je als hulpverlener via deze app en help anderen bij jou in de omgeving.

Woningbrand na
3 minuten fataal !

(bron Nu.nl)

SOS Alarmcard

Brand! Wat nu?
(bron Telegraaf.nl)

Meer risico op rampen door klimaatverandering

Brandweer
rukt voortaan
minder snel uit


De brandweer laat automatische brandmeldingen voortaan in eerste instantie over aan burgers en bedrijven zelf. De brandweer is nu veel geld en tijd kwijt, omdat het noodsignaal jaarlijks zo'n 53.000 keer onterecht afgaat.

Vanaf 2012 moeten burgers zelf, met hulp van bedrijfshulpverleners en beveiligers, een pand verlaten als het alarm begint te loeien. Ingehuurde beveiligers en eigenaren van gebouwen moeten daarna eerst zelf poolshoogte nemen om te kijken of er echt brand is.


Speciale aanbieding

Reanimatiecursus

In slechts een middag of avond kunt u een cursus reanimatie incl. AED-training volgen. U heeft dan de kennis en praktische training om in geval van een hartstilstand de juiste handelingen te kunnen verrichten en daarmee mogelijk een mensenleven redden.

Bij grote belangstelling kan het wat langer duren voordat u aan de beurt bent voor een cursus. Via E-mail wordt u hierover geïnformeerd.
 
* De aanbieding geldt alleen voor de omgeving van Oosterhout Noord Brabant binnen een straal van 10 km. Inwoners van andere plaatsen kunnen wel voor dezelfde prijs de cursus volgen maar dan dienen ze naar Oosterhout te komen of er worden extra kilometerkosten berekend,
 
 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
*:
:
*:
*:
*:
*:
*:
:
*:
Ik heb al wel/geen cursus reanimatie gevolgd*:
Ik kan op de volgende middagen:
Ik kan op de volgende avonden:
Verificatie:
Geef de tekst in